Καλό σου ταξίδι Περήφανε Πρωτοπόρε Τάσο...

Η Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ Αθήνας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και το συγκλονισμό της για τον απρόσμενο θάνατο του Υπουργού Άμυνας Τάσου Μητσόπουλου...

Ομιλία-Συζήτηση για το Κυπριακό

Η Φ.Π.Κ. Πρωτοπορία Αθήνας πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο, 8 Μαρτίου 2014, Ομιλία-Συζήτηση για το Κυπριακό...

Ο ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΧΑΙΡΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΙΕΡΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ

«Τ' αντρειωμένου ο θάνατος, θάνατος δε λογιέται»

Η Φ.Π.Κ. Πρωτοπορία Αθήνας στην Πρώτη τη Γραμμή

Η πρόταση της Φ.Π.Κ. Πρωτοπορίας Αθήνας, όπως ψηφίστηκε από την Ε.Φ.Ε.Κ. Αθήνας και υιοθετήθηκε από την Παγκύπρια Ομοσπονδία Φοιτητικών Ενώσεων, συζητήθηκε και υιοθετήθηκε και από το Κυπριακό Κοινοβούλιο...

Δικαιολογητικά για Στεγαστικό Επίδομα € 1000

Η Πρωτοπορία Αθήνας σας ενημερώνει ότι έχουν ξεκινήσει οι αιτήσεις για το Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα 2014 των 1000 ευρώ...

Recent Tube

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Φ.Ε.Κ. ΑΘΗΝΑΣ

ΝΕΑ ΣΧΟΛΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

» » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΑΘΗΝΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΑΘΗΝΑΣ 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ

Η Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΑΘΗΝΑΣ, θέλει να εκφράσει  τον αποτροπιασμό της για τις ντροπιαστικές δηλώσεις του Δράσις-Κες, στη Συνεδρία της Ε.Φ.Ε.Κ. Αθήνας. (Σάββατο, 08/06/2013)


Συγκεκριμένα η αυτοαποκαλούμενη ως αυτόνομη παράταξη των συνθημάτων, Δράσις, και υποτιθέμενοι τιμητές του «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ», δεν χρειάστηκαν παρά μόνο λίγα λεπτά για να ξεχάσουν και να αποκαλέσουν την Κωνσταντινούπολη ως μέρος της υπόλοιπης Τουρκίας !!!

Η παράταξη που φλομώνει τον φοιτητή στα ψέματα και τις πατριωτικές κορόνες, που καπηλεύεται τους Εθνικούς μας Ήρωες και που ισχυρίζεται πως έχει το μονοπώλιο του πατριωτισμού, άφησε κατά μέρος το Εθνικό φρόνημα κι έγραψε με τα πιο αηδιαστικά κόκκινα γράμματα της, πως η Πόλη της Αγιάς Σοφιάς και των Παλαιολόγων είναι Τ Ο Υ Ρ Κ Ι Κ Η !!!

Με τοποθέτηση της, η Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΑΘΗΝΑΣ «κάλεσε το Δράσις να απολογηθεί για την συμπερίληψη της Πόλης ως μέρος της Τουρκίας στην πρότασή τους», αντ’ αυτού οι συνάδελφοι του Δράσις, προέβησαν σε μικρότητες με άσχημους χαρακτηρισμούς προς τους αντιπροσώπους της παράταξής μας, αρνούμενοι να ανακαλέσουν.

Δεν μπορείτε κύριοι του Δράσις-κες να μιλάτε για αλύτρωτες πατρίδες και να αποκαλείτε την Μητρόπολη του Ελληνισμού, την Κωνσταντινούπολη, τουρκική. Μόνο με ντροπή και αίσχος μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τις ποταπές και εξευτελιστικές δηλώσεις σας.


Αν είστε εσείς οι περήφανοι Έλληνες, 
τότε ποιοι είναι οι μειοδότες;;;

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση