Καλό σου ταξίδι Περήφανε Πρωτοπόρε Τάσο...

Η Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ Αθήνας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και το συγκλονισμό της για τον απρόσμενο θάνατο του Υπουργού Άμυνας Τάσου Μητσόπουλου...

Ομιλία-Συζήτηση για το Κυπριακό

Η Φ.Π.Κ. Πρωτοπορία Αθήνας πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο, 8 Μαρτίου 2014, Ομιλία-Συζήτηση για το Κυπριακό...

Ο ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΧΑΙΡΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΙΕΡΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ

«Τ' αντρειωμένου ο θάνατος, θάνατος δε λογιέται»

Η Φ.Π.Κ. Πρωτοπορία Αθήνας στην Πρώτη τη Γραμμή

Η πρόταση της Φ.Π.Κ. Πρωτοπορίας Αθήνας, όπως ψηφίστηκε από την Ε.Φ.Ε.Κ. Αθήνας και υιοθετήθηκε από την Παγκύπρια Ομοσπονδία Φοιτητικών Ενώσεων, συζητήθηκε και υιοθετήθηκε και από το Κυπριακό Κοινοβούλιο...

Δικαιολογητικά για Στεγαστικό Επίδομα € 1000

Η Πρωτοπορία Αθήνας σας ενημερώνει ότι έχουν ξεκινήσει οι αιτήσεις για το Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα 2014 των 1000 ευρώ...

Recent Tube

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Φ.Ε.Κ. ΑΘΗΝΑΣ

ΝΕΑ ΣΧΟΛΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

» » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ


  Η Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΑΘΗΝΑΣ, θέλει να εκφράσει τον αποτροπιασμό της για τις ντροπιαστικές δηλώσεις του Δράσις-κες, στη Συνεδρία της Ε.Φ.Ε.Κ. Αθήνας. (Κυριακή, 23/02/2014) 

  Συγκεκριμένα η αυτοαποκαλούμενη ως αυτόνομη "παράταξη" των συνθημάτων, Δράσις, και υποτιθέμενοι τιμητές του «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ», δεν χρειάστηκαν παρά μόνο λίγα λεπτά για να αποδείξουν πως κουβαλούν επιχειρήματα στον μύλο της αττιλικής προπαγάνδας.

  Η "παράταξη" που φλομώνει τον φοιτητή στα ψέματα και τις πατριωτικές κορόνες, που καπηλεύεται τους Εθνικούς μας Ήρωες και που ισχυρίζεται πως έχει το μονοπώλιο του πατριωτισμού, άφησε κατά μέρος το Εθνικό φρόνημα και χρησιμοποίησε το επιχείρημα πως η διπλή εισβολή του Αττίλα το καλοκαίρι του 1974 δικαιολογείται από το κυπριακό Σύνταγμα.

  Ως η πατριωτικά υπεύθυνη Παράταξη, και γνωρίζοντες το Σύνταγμα, δώσαμε το δικαίωμα στο δρασις-κες να ανασκευάσει την ανακοίνωσή του πως η Συμφωνία Ζυρίχης-Λονδίνου έδιδε το δικαίωμα για την τουρκική εισβολή. Παρ’όλ’αυτά, το δράσις-κες ήταν ανένδοτο στην υπεράσπιση της τουρκικής προπαγάνδας.


 Μάλιστα, δεν παρέλειψαν να αναφέρουν το μόνιμο τουρκικό επιχείρημα, πως η εισβολή που έφερε τους πρόσφυγες και τους αγνοούμενους στην πατρίδα μας ήταν επέμβαση για να φέρει την ειρήνη. 


  Οι μονίμως αντι-ζυριχικοί (που δεν ξέρουν ούτε το γιατί), προφανώς δεν έχουν διαβάσει καθόλου το Σύνταγμα της κυπριακής δημοκρατίας, που τόσο κόπτονται για τον λαό της(sic). Το Σύνταγμα του 1960, το δοτό, το ετεροβαρές, αλλά το μόνο διεθνώς αναγνωρισμένο κείμενο κατοχύρωσης του λαού μας, δίνει δικαίωμα σε εγγυήτριες δυνάμεις να επέμβουν για να ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ το Σύνταγμα, όχι για να σφάξουν και να εκτοπίσουν. (παραπέμπουμε στα ψηφίσματα 541 και 550 του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ο.Η.Ε. που κάνουν ξεκάθαρο πως η τουρκική εισβολή δεν είχε καμία συνταγματική αιτιολόγηση)

  Δεν μπορείτε κύριοι του Δράσις-κες να μιλάτε για απελευθέρωση από τη μία, κι από την άλλη να δικαιολογείτε την τουρκική εισβολή, θέτοντας στο τραπέζι αποδεκτά μόνο από την Τουρκία επιχειρήματα. Μόνο με ντροπή και αίσχος μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τις ποταπές και εξευτελιστικές δηλώσεις σας.


 Γιατί παραποιεί το δράσις-κες το Σύνταγμα της Κύπρου εις όφελος των τουρκικών επιχειρημάτων; Αν είστε εσείς οι περήφανοι Έλληνες, τότε ποιοι είναι οι μειοδότες;;;

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση